Skip to content

Jeg er med!

trinepersson

Navn: Trine Oppegård Persson

Stilling: Eier Annas Hybel

Medlem siden: 2016

Trine Persson, som står bak populære Annas Hybel på Fjellstrand, synes det er viktig å bygge et miljø for næringsdrivende på Nesodden.

Annas hybel er en koselig, liten kafé på Fjellstrand med pub og arrangementer i helgene. Med fokus på kvalitetskaffe, deilig mat, gjenbruksmøbler og hjemmekoselig atmosfære har Trine klart å skape et sted hvor absolutt alle føler seg velkommen.

Hvorfor ble du med i Nesodden Næringsråd?
Jeg synes det er viktig å ha et organ der bedrifter møtes og samles slik at vi kan bygge opp et miljø for alle næringsdrivende på Nesodden.

Hva betyr medlemskapet for deg og bedriften?
Vi har nok ikke vært så flinke til å bruke eller møte opp så mye, da tiden har vært rimelig knapp. Men det føles trygt å være medlem av noe som er lokalt og hvor man kan forhøre seg hvis det er noe man lurer på. Og ikke minst muligheten til å møte andre som også driver eget.

Hvilke saker vil du næringsrådet skal jobbe mer med fremover?
Støtte og legge til rette for nyetablerte bedrifter, jobbe med kommunen om hjelp til allerede eksisterende bedrifter (det er ikke alltid lett å drive på et lite sted) og fortsette å ha samlinger.

Er det noen aktiviteter eller arrangementer du savner?
Jeg synes det er kjempefint med møtene næringsrådet har hatt. Men kanskje vi kunne hatt en «næringslivets dag» der alle bedriftene på Nesodden kan få vist seg frem? Og en «månedens bedrift» der vi kan bli bedre kjent med bedriften? Det er jo så utrolig mye bra her ute som mange ikke vet om!