Skip to content

BiT RiG FiX officespace

Vi kan tilby alle interesserte tilgang til spennende maskiner, et kreativt miljø hvor du kan fremstille dine nyskapende ideer, adgang 24/7 eller på egen-valgte dager, kompetanse in-house og organisert online, materialer til maskinene, komponenter til kretskort og koblinger, ferdige kits, måleutstyr, verktøy og mye mer.

I tillegg til dette tilbyr vi også tradisjonelle kontorplass-avtaler, enten som fast plass eller fri, som en kombinasjon med makerspace-medlemskap eller som en separat avtale. Dette er tjenester vi tilbyr både lokalsamfunnets innbyggere og til alle de små bedrifter i nærområdet som kan ha nytte av å ha sin daglige arbeidsplass i et kreativt, teknisk og nyskapende miljø.

Prisgunstige avtaler

De forskjellige nivåer vi tilbyr har som hensikt å imøtekomme de mange forskjellige behov som de yrkesaktive i vår nærmiljø har. Vi har avtaler tilpasset de som kun trenger tilgang på en arbeidsplass, uavhengig av plassering i lokalet, og for de som har behov for en fast reservert plass (med de ekstra fordeler det medfører). Etterhvert som vi utvider vil vi også tilby egne private kontorer, større felles kjøkken, møte- og konferanserom og mer.

Til nettsiden: http://www.bitrigfix.no/